torsdag 18. november 2010

Finally!



Det er ikke så mye som tyder på at vi kommer rett fra et shabby sveitser-hjem lenger... Blondegardinene er skiftet ut med Kirsh innovervendte rullgardiner, løveføttene med akryl og den gamle kisten er erstattet med stramme linjer av eik og stål.

Det skal bli utrolig deilig å få inn spreke farger og personlig preg i form av tapeter, puter og forhåpentligvis noen kreative løsninger litt sånn rundt omkring! :) Denne uken har jeg bladd i store tapetbøker for å finne den rette.... Jeg tror kanskje jeg har funnet den!

5 kommentarer:

  1. Veldig flott blir det! Hvor har du kjøpt rullegardinene?

    SvarSlett
  2. Der er levert fra Inspirea på Bekkestua. Kirsch :)

    SvarSlett
  3. Så fint det har blitt Camilla :) Pinnekjøtt hørtes godt ut nå

    SvarSlett
  4. Hei!
    Så moro å oppdage den nye blogg din. Vi er nemlig litt i samme situasjon. Vi har også nettopp flyttet og med det begynt å endre stil. Før var det shabby chic for alle penga. Nå har vi flyttet inn i en moderne funkisbolig på 200 kvadrat, hvor alt er gjennomfør i rene linjer (uten listverk ol.), stål og eik. Du kan tro det var en utfordring å komme flyttende hit med kassene fulle av shabby chic-stasj.. veldig lite av det har kommet fra i vårt nye hjem, for å si det sånn. Jobber, som deg, med å finne en stil for det nye huset - gjerne med litt farger nå. Deilig å si farvel til blondene!! :) Vi har også vurdert rullegardiner fra Kirch på stua og kjøkkenet.. men alle vinduene våre er 2 meter høye og går helt ned til gulvet.. så vi får se.
    Bloggen min har ikke så mange innlegg fra det nye huset ennå.. kun 2-3.. de andre er fra gammelhuset. Men bare stikk innom en tur! :)

    SvarSlett
  5. Det skal jeg gjøre, Ingrid! :)

    SvarSlett